Üdvözlöm,

ha Önben is felmerültek már a következő kérdések akkor jó helyen jár!

Nem tudja, mennyi az egyenlege vagy nem ad a képviselő elszámolást, még év végén sem?? Amit viszont megkap az Ön számára kínai? A fogyasztáselszámolás érthetetlen? A könyvelésért külön kell fizetni? Senki sem érti, miért ennyi a közös költség? Nincs meg a társasház pénze? A képviselőt 1 éve nem látták? A hátralékosok nem fizetnek és felszólításuk sem történt meg?
HOL A KÖZÖS KÉPVISELŐ?

Nem vitték el a szemetet? Nem nyílik az ajtó? Nem világítanak a lámpák? Nem nyírták le a füvet? Nem működik a lift? Nem jó a kaputelefon? Nem működik a fűtés? Nincs melegvíz? Nem tud kinek szólni, ha baj van?
HOL VAN A GONDNOK?

Koszos a lépcsőház? Foltosak az ablakok? Ragad a korlát? Büdös a szeméttároló?
HOL VAN A TAKARÍTÓ?

Átjáróháznak érzi a házat, ahol lakik? Eltűntek értékei? Nem férnek levelei a postaládába?
HOL VAN A PORTÁS?

Szirénázik a tűzjelző? Nincs játszótér a gyerekeknek? Parkolóhelyet bérelne, venne? Gond van a bérlővel? Nem tudja, hol kell leolvasni a mérőórát? Kérdezni szeretne, de nincsen kitől?
HOL VAN AZ ÜZEMELTETŐ?

Ne feledje! Ne a legolcsóbb közös képviselőt keresse, hanem a legolcsóbb közös költséget!

Hogy mik is a Közös Képviselet feladatai?

Egyéni szolgáltatások Önnek

Internetes szolgáltatásaink (jelenleg kialakítás és fejlesztés alatt)

Amit már társasházkezelőink megtettek

Egy társasházban fényt derítettünk arra, hogy a kazánok rossz beállítása miatt a Lakók milliókat dobnak ki fűtésre, szükségtelenül. Szabályozást és a kazánok működését felülvizsgálva a tömbfűtésnél éves szinten több ezer köbméter gáz, így milliók megtakarítása vált lehetővé

Stabilizáltunk társasházat úgy és ahol a képviseletet üres pénztárcával és több millió forint tartozással és másnapi közműelzárási felszólítással (gáz,) vette át, hat hónapra rá 9,6 millió forint volt a társasház évzáró egyenlege, és nem kellett elzárni a gázt.

Milliókat spórolt a lakóknak éves szinten azzal, hogy felülvizsgálta a karbantartásokat és új szerződéseket kötött, továbbá célirányosan egy adott elhatározás mellet valósította meg a feladatokat.

A társasházi elszámolásokat, lakók egyenlegét az átvételek után a lakók számára nyílttá, egyértelművé és érthetővé tettük.