Ajánlati ár

A társasházra vonatkozó ajánlati árainkat minden esetben csak a személyes találkozót és helyszíni felmérés, illetve bejárást követően tudjuk meghatározni. Minden társasház esetében más feladatok megoldására és kezelésére merül fel igény.

Árbefolyásoló tényezőink így például a következők:

 

Miként ez a rövid felsorolás szemlélteti, igen sokrétű minden ház kezelése. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy személyesen egy rövid kötetlen beszélgetés során mi is tájékozódjunk és tájékoztassunk. Az Önnel előzetesen egyeztetett helyen és időben felkeressük Önt, válaszolunk a kérdései(k)re és igyekszünk minél több információt gyűjteni a pontos ár kialakításához. Ha van rá mód, szívesen és örömmel vesszük, ha több lakó is jelen van ennél a beszélgetésnél.

 

Az ajánlati ár tartalmazza

Elvem, hogy a társasházat úgy kell üzemeltetni, hogy annak üzemeltetése a tulajdonosokat anyagilag a legkisebb mértékben terhelje, ezért figyelemmel kísérem mindazokat a lehetőségeket, amelyekkel a társasházak részbeni felújításával összefüggésben pályázati pénzeket lehet igénybe venni.

Ajánlati árban benne foglaltatnak az alábbi tevékenységek:

Minden olyan tevékenység teljes körű ellátása, mely a társasházakról rendelkező 2003. évi CXXXIII. törvényben, továbbá a képviseleti tevékenység ellátására vonatkozó Megbízási Szerződésben meghatározottak szerint a közös képviselő, társasházkezelő feladatát, illetve tevékenységi körét képezi.

Így különösen az ajánlati ár tartalma vonatkozik: